Բաղադրամասեր

  • Ալյուր,կաթ,սոդա,ձու,ձեթ,կանաչ պղպեղ.լոլիկ,պանիր,երշիկ սալյամի,գլուխ սոխ,զեյթուն

  • 1 թեյի բաժակ ալյուր

  • 1 թեյի բաժակ կաթ

  • 1 թեյի գդալ սոդա

  • 2 հատ ձու

  • մի փոքր ձեթ

  • 1 հատ կանաչ պղպեղ

  • 2 հատ լոլիկ

  • կես սալյամի երշիկ

  • 2 հատ գլուխ սոխ

  • 10-20 հատ զեյթուն

Պատրաստման եղանակը

  • Ավելացնել թասի մեջ ձուն,ալյուրը,կաթը,սոդան,լավ հարել հարիչով,ավելացնել 1 ճաշի գդալ ձեթ.նորից հարել,որպեսզի դառնա համասեռ զանգված:Միացնել ջեռոցը,դնել 200 աստիճանի վրա,թողնել 5 րոպե տաքանա,լցնել զանգվածը ևվրան կողք-կողքի,մի փոքր հեռու,շարել երկարությամբ կտրտած լոլիկները,կանաչ պղպեղը,քերած պանիրը,գլուխ սոխը,սալյամի երշիկը,զեյթունը և դնել ջեռոցը:Ջեռոցում թողնել 15-20 րոպե,որից հետո հանել և մատուցել:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Տեխնոլոգիա
Սարքավորում