Բաղադրամասեր

Ալյուր,կաթ,սոդա,ձու,ձեթ,կանաչ պղպեղ.լոլիկ,պանիր,երշիկ սալյամի,գլուխ սոխ,զեյթուն

1 թեյի բաժակ ալյուր

1 թեյի բաժակ կաթ

1 թեյի գդալ սոդա

2 հատ ձու

մի փոքր ձեթ

1 հատ կանաչ պղպեղ

2 հատ լոլիկ

կես սալյամի երշիկ

2 հատ գլուխ սոխ

10-20 հատ զեյթուն

Պատրաստման եղանակը

Ավելացնել թասի մեջ ձուն,ալյուրը,կաթը,սոդան,լավ հարել հարիչով,ավելացնել 1 ճաշի գդալ ձեթ.նորից հարել,որպեսզի դառնա համասեռ զանգված:Միացնել ջեռոցը,դնել 200 աստիճանի վրա,թողնել 5 րոպե տաքանա,լցնել զանգվածը ևվրան կողք-կողքի,մի փոքր հեռու,շարել երկարությամբ կտրտած լոլիկները,կանաչ պղպեղը,քերած պանիրը,գլուխ սոխը,սալյամի երշիկը,զեյթունը և դնել ջեռոցը:Ջեռոցում թողնել 15-20 րոպե,որից հետո հանել և մատուցել: