Բաղադրամասեր
4 հատ ձու,
1.5 բաժակ շաքարավազ,
2 ճաշի գդալ մեղր (հալեցնել նոր լցնել),
3 ճաշի գդալ յուղ,
1.5 թեյի գդալ սոդա,
3 թեյի բաժակ ալյուր,
200 գ կարագ,
1 բանկա խտացրած կաթ,
50 գ օղի կամ կոնյակ
Պատրաստման եղանակը
Պատրաստել կրեմ: Կարագը, խտացրած կաթը եփել, վրան ավելցնել օղի կամ կոնյակ:
Ձուն կոտրել վրան ավելացնել շաքարավազ: Մեղրը հալեցնել և լցնել ձվի վրա: Սոդան 15 րոպե դնել գոլորշու վրա և ալյուրը քիչ- քիչ լցնել վրան. սկզբից 1 բաժակը լցնել, հարել հարիչով, հենց խմորը կարմրի նոր՝ 2 բաժակը: Բաժանել 4 մասի, թխել և վրան լցնել կրեմը: