Բաղադրամասեր

250 գ ձկանը՝

80 գ պոմիդոր,

20 գ կանաչ սոխ,

10 գ թարխուն,

10 գ կարագ,

աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Պերգամինի թղթի թերթին կարագ քսել, դրա վրա դնել մաքրած և փորոտիքը հեոացրած ձուկը, վերևից շարել պոմիդորի կտորները, մանր կտրտած կանաչ սոխ, թարխուն, ցանել պղպեղ և աղ: Թուղթը երկտակել, ծայրերը ծալել և խմորով ամրացնել:

Ձկով ծրարը դնել յուղ քսած տապակը և 15 — 18 րոպե խորովել ջեռոցում: Դրանից հետո զգուշությամբ բացել պերգամինի թուղթը և ձուկը փոխադրել սկուտեղը:

Ձուկը զարդարել մաղադանոսով: