Բաղադրամասեր

200 գրամ կարագ,

80 - 100 գրամ շաքարի փոշի,

2 ձվի սպիտակուց,

300 գրամ ալյուր

2 ճաշի գդալ օսլա,

վանիլինը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Կարագը հարել մինչև սպիտակելը, ավելացնել շաքարի փոշին ու շարունակել հարել մոտ 3-5 րոպե: Քիչ-քիչ ավելացնել ձվի սպիտակուցները , հարել մինչև դառնա համասեռ զանգված: Ավելացնել օսլան ու ալյուը, որպեսզի խմորը փափուկ ստացվի: Խմորը ձևավորել ու մեջտեղի հատվածում լցնել ջեմը, եփել 180 աստիճանում մոտ 15 րոպե, եփվելուց հետո վրան շաքարի փոշի ցանել: