Բաղադրամասեր
Խմորի համար `
1 բաժակ կաթ,
2 հատ ձու,
ալյուր,
դրոժ,
շաքարավազ,
աղ,
Միջուկի համար `
կարագ,
քերած պանիր,
ձու
Պատրաստման եղանակը
Խմորի համար կաթ տաքացնել վրան ավելացնել մնացած բաղադրիչները և պահել տաք տեղում այնքան, մինչև խմորը բարձրանա:
Երբ խմորը պատրաստ կլինի բաժանել մի քանի մասերի, յուրաքանչյուրը գրտնակել, վրան քերված կարագ ու պանիր դնել և դնել ջեռոցում, մինչև պանիրը կհալչի:
Այնուհետև հանել ջեռոցից, ձուն ջարդել խմորի մեջ, համեմել աղով և դնել նորից ջեռոց:
Եփել այնքան մինչև ձուն պատրաստ կլինի: