Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝

ալյուր - 4 ճգ,

բուսայուղ - 1 սուրճի բաժակ,

ձու - 1 հատ,

ջուր,

Միջուկի համար ՝

սուլուգունի պանիր - 70 գր,

մաղադանոս,

չորացրած անանուխ

Պատրաստման եղանակը

Տասը կարկանդակ պատրաստելու համար ալյուրը, բուսայուղը, ձուն, ջուրը (որպեսզի խմորը շատ պինդ չլինի), խառնել և խմորը հունցել:

Միջուկի համար քերիչով անցկացնել սուլուգունի պանիրը, ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսն ու չորացրած անանուխը, որից հետո կպցնել կարկանդակների եզրերը։ Տապակել եռացող բուսական յուղի մեջ 7-8 րոպե։