Բաղադրամասեր

2 ձվին՝

20 գ յուղ,

30 գ կաթ,

50 գ պանիր,

աղը, կանաչին՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Ափսեում կոտրած ձվին ավելացնել աղ, կաթ և հարել մինչև որ միատեսակ զանգված ստացվի:

Յուղ լցրած տաք տապակի մեջ կտրտել պանիր, վրան լցնել ձվակաթնային հարվածքը, և կաթնաձուն տապակել, տապակը թեթևակի թափահարելով, հենց որ կաթնաձուն տապակվի, դանակով եզրերը ծալել, տալով դրան կարկանցակի ձև:

Մատուցելիս վրան մանրացրած կանաչի ցանել: