Բաղադրամասեր

Խնձորի խյուս – 450 գ,

Սպիտակ փափուկ պանիր – 200 գ,

Ձվի սպիտակուց – 3 հատ,

Շաքարի փոշի – 1 ճ/գ,

Խնձոր – կես հատ,

Կիտրոնի հյութ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

Լավ խառնել խնձորի խյուսը և պանիրը: Ձվի սպիտակուցները լավ հարել կիտրոնի հյութի հետ՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարի փոշի: Հարած սպիտակուցային զանգվածը 2 անգամից խառնել պանրային զանգվածի հետ: Ստացված զանգվածը լցնել բաժակների մեջ:

1 ժամից ոչ պակաս բաժակները դնել սառնարանի մեջ: Մատուցելիս զարդարել խնձորի մանր կտրատված կտորներով: