Բաղադրամասեր
1 բաժակ մածուն,
150 գրամ այլուր,
1 հատ ձու,
1/3 թեյի գդալ սոդա,
1 ճաշի գդալ բուսական յուղ,
0.5 բաժակ եռման ջուր,
1 ճաշի գդալ շաքարավազ,
1/3 թեյի գդալ աղ
Պատրաստման եղանակը
Մածունը, ձուն, շաքարավազը և այլուրը լավ խառնել: Ավելացնել եռման ջրին սոդան, արագ խառնել և ավելացնել խմորին: Ամենը լավ խառնել և թողնել հանգստանա 5 րոպե:
Խմորին ավելացնել բուսական յուղը և խառնել: Թխել կարագով պատած տապակի մեջ: