Բաղադրամասեր

1 բաժակ մածուն,

150 գրամ այլուր,

1 հատ ձու,

1/3 թեյի գդալ սոդա,

1 ճաշի գդալ բուսական յուղ,

0.5 բաժակ եռման ջուր,

1 ճաշի գդալ շաքարավազ,

1/3 թեյի գդալ աղ

Պատրաստման եղանակը

Մածունը, ձուն, շաքարավազը և այլուրը լավ խառնել: Ավելացնել եռման ջրին սոդան, արագ խառնել և ավելացնել խմորին: Ամենը լավ խառնել և թողնել հանգստանա 5 րոպե:

Խմորին ավելացնել բուսական յուղը և խառնել: Թխել կարագով պատած տապակի մեջ: