Բաղադրամասեր

հավի արգանակ - 1լ

մակարոն - 250 գր

եփած հավի կրծքամիս - 1 հատ

սխտոր - 1 պճեղ

քերած պարմեզան պանիր - կես բաժակ

կարմիր պղպեղ - 1 հատ

կանաչ պղպեղ - 1 հատ

դեղին պղպեղ - 1 հատ

կարագ - 3 ճգ:

Պատրաստման եղանակը

Պղպեղները երկարությամբ կտրատել:

Մակարոնը եփել հավի արգանակի մեջ:

Կես բաժակ արգանակի մեջ լցնել կարագն ու դնել գազօջախին մինչև կարագը հալվի:

Այնուհետև ավելացնել ճզմած սխտոր, աղ, պղպեղ, վերջում խառնելով ավելացնել պարմեզանը:

Անընդմեջ խառնելով եփել միջին կրակի վրա:

Պղպեղները 5-6 րոպե տապակել բուսայուղի մեջ, լցնել հավի կտրտած կրծքամիսն ու ավելացնել սոուսը, եփել ևս 5 րոպե:

Մակարոնը լցնել ափսեների մեջ, վրան ավելացնել հավով սոուսն ու մատուցել: