Բաղադրամասեր
ձու - 4 հատ
լավաշ - 1 հատ
սերուցք - 100 մլ
սամիթ - 4 ճյուղ
սոխ կանաչ - 4 հատ
պանիր - 100 գր
ձիթայուղ - 1 ճգ
աղ, սև պղպեղգ:
Պատրաստման եղանակը
Սամիթը մանր կտրատել։ Կանաչ սոխը կտրատել։ Պանիրը մանր խորանարդներով կտրատել։
Ձվերը հարել աղի և պղպեղի հետ, ավելացնել ձիթայուղն ու խառնել, ավելացնել սերուցքը, կանաչին և հարել։
Լցնել պանիրի վրա ու խառնել։ Լավաշը քառակուսաձև կտրատել և տեղափոխել ձևամանի մեջ։
Լավաշների մեջ լցնել ձվով զանգվածը։ Թխել 20 րոպե` նախապես մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Մատուցել բանջարեղենի հետ: