Բաղադրամասեր
ոչխարի միս - 0,5կգ
կարտոֆիլ - 4հատ
ալյուր - 4 ճգ
սոխ - 2 գլուխ
տոմոտ - 40 գր
լուղ
թթու սալոր
աղ, պղպեղ
խառը կանաչի
Պատրաստման եղանակը
Ոչխաքրի կրծքամիսը կտրատել, վրան ջուր լցնել և թեթևակի եփել՝ ժամանակ առ ժամանակ քաֆը հեռացնելով:
Արգանակը սառեցնել, միսը լցնել տաքացրած յուղով կաթսայի մեջ, ավելացնել տոմատով պատրաստած սոխեռածը, բոված ալյուրը և խառնել:
Այնուհետև լցնել արգանակը, խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլը, թթու սալորաչիրը, աղը, պղպեղը, կանաչին և եփել: