Բաղադրամասեր
թարմ վարունգ - 5 հատ
հավի խաշած միս - 200 գր
թարմ պղպեղ - 1 հատ
խաշած ձու - 2 հատ
սամիթ, մաղադանոս
մայոնեզ
աղ:
Պատրաստման եղանակը
Վարունգը լվանալ, գլխամասերը հեռացնել և բաժանել երկու մասի:
Վարունգի միջուկը հանել դանակի և գդալի օգնությամբ, թողնելով տակի բարակ շերտը:
Վարունգ միջուկը մանր կտրատել, ավելացնել մանրացված ձուն, հավի միսը, պղպեղը, կանաչեղենը, ապա՝ համել աղով, մայոնեզով, լավ խառնել և լցնել վարունգների մեջ: