Բաղադրամասեր
1 բաժակ ալյուր,
1 բաժակ կաթնամթերք 3,2 % յուղայնությամբ (ոչ պակաս),
2 հավի ձու,
կես թեյի գդալ աղ,
0,5 ճաշի գդալ սոդա։
Միջուկ՝
0,3 կգ ցանկացած ֆարշ,
3 հատ սոխ,
ըստ ճաշակի աղ և պղպեղ։
Պատրաստման եղանակը
Հունցում ենք խմոր։ Թողնում ենք, որ այն սառի 10 րոպե։
Այդ ընթացքում պատրաստում ենք միջուկը՝ կտրում ենք սոխը և խառնում այն ֆարշի հետ։
Ավելացնում ենք համեմունքներ և աղ։ Լցնում ենք ամանի մեջ խմորի կեսը։
Տեղադրում ենք միջուկը։ Ծածկում ենք խմորը երկրորդ կեսով։
Թխում ենք մոտավոր 50 րոպե 170 աստիճանի տակ։