Բաղադրամասեր

1 բաժակ ալյուր,

1 բաժակ կաթնամթերք 3,2 % յուղայնությամբ (ոչ պակաս),

2 հավի ձու,

կես թեյի գդալ աղ,

0,5 ճաշի գդալ սոդա։

Միջուկ՝

0,3 կգ ցանկացած ֆարշ,

3 հատ սոխ,

ըստ ճաշակի աղ և պղպեղ։

Պատրաստման եղանակը

Հունցում ենք խմոր։ Թողնում ենք, որ այն սառի 10 րոպե։

Այդ ընթացքում պատրաստում ենք միջուկը՝ կտրում ենք սոխը և խառնում այն ֆարշի հետ։

Ավելացնում ենք համեմունքներ և աղ։ Լցնում ենք ամանի մեջ խմորի կեսը։

Տեղադրում ենք միջուկը։ Ծածկում ենք խմորը երկրորդ կեսով։

Թխում ենք մոտավոր 50 րոպե 170 աստիճանի տակ։