Բաղադրամասեր
500 գ տավարի եփած, աղացած միս,
500 գ կարտոֆիլ,
200 գ պանիր,
350 գ լոլիկ,
150 գ սոխ,
50 գ կարագ,
ձեթ,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը մաքրել և դնել, որ խաշվի: Լոլիկը կտրատել խորանարդիկներով, սոխը մանրացնել, տապակել ձեթով, ավելացնել լոլիկը և թողնել կրակին 3-5 րոպե: Այս ամենին ավելացնել տավարի աղացած միսը, աղ ու պղեղ և թողնել այնքան, մինչև կարմրի: Կարտոֆիլից խյուս պատրաստել, իսկ պանիրը քերիչով անցկացնել: Թավայի մեջ լցնել մսից պատրաստված խառնուրդը, այնուհետև կարտոֆիլը, իսկ վերջում պանիրը շաղ տալ վրան: Եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում, 20-30 րոպե: