Բաղադրամասեր
կարտոֆիլ - 750 գր.
ալյուր - 150 գր.
ձու - 1 հատ
պանիր - 80 գր.
կաթնաշոռային պանիր - 100 գր.
Միջուկը ՝
միս եփած - 200 գր.
պանիր կաթնաշոռային - 100 գր.
պինդ պանիր - 80 գր.
ձու - 1 հատ
աղ ՝ ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը և միսն առանմձին եփել :
Կարտոֆիլը մաքրել և անցկացնել քերիչով, խառնել ալյուրի հետ, ավելացնել ձու,աղ:
Խմոր հունցել և դնել սառնարանը մոտ 20 րոպե։
Եփած միսը կտրատել, խառնել պանրի հետ, ու բլենդերով խփել մինչև ստացվի համասեռ զանգված :
Խմորից փոքր կտրորներ կտրել ու գնդիկ անել , տափակեցնել և մեջտեղը դնել միջուկից:
Ծայրերը միացնել և նորից գնդիկ պատրաստել :
Մեծ կաթսայի մեջ ջուր լցնել, եռացնել,եփել մոտ 5 րոպե: