Բաղադրամասեր
20 գ չորացրած սնկին՝
25 գ գլուխ սոխ,
15 գ հալած յուղ կամ ձեթ,
3 գ ալյուր,
15 գ չամիչ,
15 գ սև կամ չորացրած սալոր,
աղը, մաղադանոսը ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Սնկից արգանակ պատրաստել և քամել:
Խաշած սունկը մանր կտրատել, գցել արգանակի մեջ, ավելացնել սոխառած, բոված և արգանակով բաց արած ալյուր, լվացած չորացրած դեղին սալոր կամ սև սալոր, չամիչ, և թողնել որ ապուրը եռա:
Մատուցելիս ապուրի վրա մաղադանոս ցանել: