Բաղադրամասեր

  • խնձոր 2 հատ,

  • բանան 2 հատ,

  • մանդարին 3 հատ,

  • սալոր 3 հատ,

  • կիվի 3 հատ,

  • ընկույզ 50 գրամ,

  • ելակ 5 հատ (կարող եք նաև ելակ չօգտագործել),

  • գետնանուշ 30 գրամ

  • շաքարի փոշի,

  • յուգուրտ

Պատրաստման եղանակը

  • Բանանն ու կիվին մաքրել, խորանարդիկների բաժանել:

  • Սալորի կորիզները հանել ու խարանարդիկների բաժանել:

  • Մանդարիննները մաքրել, մասերի բաժանել:

  • Խնձորը մաքրել, հանել միջուկը ու խորանարդիկների բաժանել: Ելակը մեջտեղից կտրատել։

  • Այս ամենը խառնել: Վրան ավելացնել շաքարի փոշի։

  • Վերջում կարող եք վրան յոգուրտ ավելացնել, եթե ցանկանում եք։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց