Բաղադրամասեր
խնձոր 2 հատ,
բանան 2 հատ,
մանդարին 3 հատ,
սալոր 3 հատ,
կիվի 3 հատ,
ընկույզ 50 գրամ,
ելակ 5 հատ (կարող եք նաև ելակ չօգտագործել),
գետնանուշ 30 գրամ
շաքարի փոշի,
յուգուրտ
Պատրաստման եղանակը
Բանանն ու կիվին մաքրել, խորանարդիկների բաժանել:
Սալորի կորիզները հանել ու խարանարդիկների բաժանել:
Մանդարիննները մաքրել, մասերի բաժանել:
Խնձորը մաքրել, հանել միջուկը ու խորանարդիկների բաժանել: Ելակը մեջտեղից կտրատել։
Այս ամենը խառնել: Վրան ավելացնել շաքարի փոշի։
Վերջում կարող եք վրան յոգուրտ ավելացնել, եթե ցանկանում եք։