Բաղադրամասեր

  • խոզի միս 1 կգ,

  • սոխ 4 գլուխ,

  • լոլիկ 3 հատ,

  • կարտոֆիլ 4 հատ,

  • պանիր 200 գրամ,

  • աղ,

  • սև պղպեղ,

  • մայոնեզ,

  • ձեթ

Պատրաստման եղանակը

  • Խոզի փափկամիսը շերտ-շերտ կտրատել, աղ և պղպեղ ցանել, ջեռոցի տապակի մեջ բուսայուղ քսել, շարել միսը իրար ոչ շատ մոտ: Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, դնել մսի վրա, վրան մայոնեզ քսել: Լոլիկը կլոր-կլոր կտրատել, շարել սոխի վրա, աղ և պղպեղ ցանել, վրան լցնել քերիչով անցկացրած պանիրը:

  • Կարտոֆիլը մաքրել, կտորների բաժանել և տապակի մեջ մսի կտորների արանքներում դնել:

  • Նախապես 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում եփել մոտ 1 ժ.: Առաջացած մսահյութը պարբերաբար լցնել մսի վրա:

  • Պատրաստ լինելուց 15-20 ր. առաջ հանել, մսի և կարտոֆիլի վրա կրկին պանիր լցնել և դնել ջեռոցը:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց