Բաղադրամասեր
500 Գ կարագին՝
5 ձու
2 բաժակ շաքարավազՙ
2 բաժակ թթվասերՙ
1թգ. սոդաՙ
Ալյուր,
2 տուփ խտացրած կաթ
1 տուփ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր: Բաժանել 7 գնդի:
Թխել առանձին-առանձին:
ԿՐԵՄ - 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:
Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ: