Բաղադրամասեր

500 Գ կարագին՝

5 ձու

2 բաժակ շաքարավազՙ

2 բաժակ թթվասերՙ

1թգ. սոդաՙ

Ալյուր,

2 տուփ խտացրած կաթ

1 տուփ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր: Բաժանել 7 գնդի:

Թխել առանձին-առանձին:

ԿՐԵՄ - 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:

Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ: