Բաղադրամասեր
125 գ տավարի մսին՝
100 գ կարտոֆիլ,
1/4 ձու,
15 գ ընկույզի միջուկ,
10 գ չամիչ,
10 գ ալյուր,
25 գ հալած յուղ,
15 գ չաման,
աղը, դաղձը, համեմը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Տավարի փափուկ միսը եփած կարտոֆիլի հետ երկու անգամ մսաղացով աղալ։ Աղացած զանգվածի մեջ ավելացնել ծեծած ընկույզ,չամիչ, դաղձ, համեմ, ձու, աղ, պղպեղ և լսվ խաոնել: Խճողակից գնդիկներ պատրաստել, թաթախել ալյուրի մեջ և տապակել:
Կոլոլակը մատուցել վրան յուղ լցրած և մաղաղանոսով զարդարած։ Աոանձին մատուցել լիմոն։