Բաղադրամասեր

125 գ տավարի մսին՝

100 գ կարտոֆիլ,

1/4 ձու,

15 գ ընկույզի միջուկ,

10 գ չամիչ,

10 գ ալյուր,

25 գ հալած յուղ,

15 գ չաման,

աղը, դաղձը, համեմը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Տավարի փափուկ միսը եփած կարտոֆիլի հետ երկու անգամ մսաղացով աղալ։ Աղացած զանգվածի մեջ ավելացնել ծեծած ընկույզ,չամիչ, դաղձ, համեմ, ձու, աղ, պղպեղ և լսվ խաոնել: Խճողակից գնդիկներ պատրաստել, թաթախել ալյուրի մեջ և տապակել:

Կոլոլակը մատուցել վրան յուղ լցրած և մաղաղանոսով զարդարած։ Աոանձին մատուցել լիմոն։