Բաղադրամասեր
կարագ 200գ,
շաքարավազ 1թեյի բաժակ,
ձու1հատ,
մեղր 2 ճաշի գդալ,
սոդա 1 թեյի գդալ,
ալյուր 200գ
Կրեմի համար ՝
թթվասեր 500 գ,
շաքարավազ 1 թեյի բաժակ,
ընկույզ 50 գ,
կակաո 30 գ
Պատրաստման եղանակը
Կարագը փափկեցնել: Խառնել կարագը, շաքրավազը, ձուն ու լավ հարել: Մեղրը կաթսայի մեջ տաքացնել, եռացնել ու ավելացնել սոդա:
Ստացված մեղրային զանգվածը լցնել առաջին խառնուրդի մեջ: Ավելացնել ալյուր ու փափուկ խմոր հունցել: Խմորը 5 մասի բաժանել: Յուրաքանչյուր մասը 1սմ հաստությամբ գրտնակել: Թխել 3-5 րոպե 200 աստիճանում:
Կրեմի համար թթվասերն ու շաքարավազը հարել միասին: Ընկույզը մեծ-մեծ կտրատել: Պատրաստի շերտերը կրեմով պատել, յուրաքանչյուրի վրա ընկույզ լցնել: