Բաղադրամասեր

  • 15 գ ռեհան,

  • 2 ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթ,

  • 2 հատ ձվի դեղնուց,

  • 1 թեյի գդալ մանանեխ,

  • 1 թեյի գդալ սպիտակ գինու քացախ,

  • 500 մլ ձեթ,

  • աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Ռեհանի տերևները 15 րոպե պահել եռացող ջրում, հանել քամիչով և դնել սառը ջրում։ Հանել Ռեհանը և դատարկել ավելորդ ջուրը։ Դնել բլենդերի մեջ և ավելացնել 2 ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթ։ Հարել 2 րոպե։

  • Ավելացնել ձվի 2 դեղնուցները, մանանեխը և քացախը։ Անընդմեջ հարելով, դանդաղ ավելացնել ձեթը, քանի դեռ չի ստացվել մայոնեզը։

  • Մայոնեզի վրա ավելացնել ջուր, կախված պնդությունից, կարող է պետք գալ տարբեր քանակի հեղուկ։ Արդյունքում պետք է ստացվի հեղուկ զանգված։

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց