Բաղադրամասեր
500 գր. ալյուր,
750 մլ կաթ,
30 գր. խմորիչ,
120 գր.շաքարավազ,
0,5 թգ. աղ,
1 տուփ վանիլին,
2 ձու,
4 ճգ. բուսական յուղ,
40 գր. օսլա,
500 գր. սերուցք,
4 կգ պահածոյացված մանդարին
Պատրաստման եղանակը
Ալյուրի մեջ լցնել 250 մլ տաք կաթ, ավելացնել խմորիչ ու 1 թգ. շաքարավազ: Ամբողջը խառնել ու թողնել 15 րոպե: Ավելացնել 50 գր. շաքարավազ, աղ, վանիլին, ձու, բուսական յուղ, պատրաստել խմոր ու թողնել հասունանա:
6 ճգ. կաթի մեջ լուծել օսլան: Մնացած կաթը եռացնել ու մեջը լցնել մնացած շաքարավազը, ավելացնել օսլան ու սառեցնել: Ավելացնել սերուցքը: Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան:
Խմորը բացել կաղապարի մեջ, վրան լցնել սերուցքային զանգվածի 1/2 մասը, ապա մանդարինները: Արանքները նույնպես լցնել սերուցքային զանգված, վրան լցնել շաքարի փոշի կամ նուշ ու թողնել 15 րոպե, ապա եփել: