Բաղադրամասեր
1 տուփ մարգարին,
1 բաժակ ալյուր,
1 բաժակ մածուն,
1 թեյի գդալ սոդա,
մի պտղունց աղ,
ձու
Խորիզի համար ՝
Հալած յուղ 2 ճաշի գդալ,
1 բաժակ շաքարավազ,
ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Մարգարինը ալյուրի հետ ձեռքերով տրորել, ավելացնել մածուն` սոդայով,մի պտղունց աղ, ու այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:
Խմորը թողնել հանգստանա կես ժամ, հետո գրտնակել, խորիզը տարածել խմորի վրա, ռուլետի պես փաթաթել, երեսին ձու քսել,կտրել ու թխել:
Խորիզ-Հալած յուղ 2 ճաշի գդալ, 1բաժակ շաքարավազ,ու այնքան ալյուր,մինչև միատարր ու փխրուն զանգված դառնա: