Բաղադրամասեր

  • 100 գ լյարդին, 70 գ սրտին և 20 գ երիկամներին՝

  • 20 գ դմակ,

  • 20 գ գլուխ սոխ,

  • 50 գ թարմ վարունգ,

  • աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Լյարդը լվանալ լեղապարկը հեռացնել, մաքրել փառից և կտրտել։ Երիկամները երկարությամբ կիսել, մաքրել փառից և լավ լվանալ: Սիրտը լվանալ և 2—3 ժամ դնել սաոը ջրի մեջ։

  • Լյարդի և սրտի կտորները, կիսած երիկամները շարել շամփուրին, աղ ցանեք, վրան դմակ քսել և խորովել կրակի վրա։

  • Խորովածր մատուցել սկուտեղում, վրան ցանել օղակներով կտրած գլուխ սոխ և կանաչի. աոանձին մատուցել թարմ վարունգ և պոմիդոր:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ