Բաղադրամասեր
100 գ լյարդին, 70 գ սրտին և 20 գ երիկամներին՝
20 գ դմակ,
20 գ գլուխ սոխ,
50 գ թարմ վարունգ,
աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Լյարդը լվանալ լեղապարկը հեռացնել, մաքրել փառից և կտրտել։ Երիկամները երկարությամբ կիսել, մաքրել փառից և լավ լվանալ: Սիրտը լվանալ և 2—3 ժամ դնել սաոը ջրի մեջ։
Լյարդի և սրտի կտորները, կիսած երիկամները շարել շամփուրին, աղ ցանեք, վրան դմակ քսել և խորովել կրակի վրա։
Խորովածր մատուցել սկուտեղում, վրան ցանել օղակներով կտրած գլուխ սոխ և կանաչի. աոանձին մատուցել թարմ վարունգ և պոմիդոր: