Բաղադրամասեր

Լոլիկ – 2 կգ,

բուլղարական պղպեղ – 4 հատ,

կարմիր կծու պղպեղ – 2 հատ,

սխտոր – 2 հատ,

բուսայուղ – 100 գ,

շաքարավազ – 100 գ,

քացախ – 100 գ,

Կանաչի

Պատրաստման եղանակը

Մսաղացով անցկացնել պղպեղը, սխտորը և 2 կարմիր կծու պղպեղները, խառնել: Մանր կտրատել կանաչին:

Երեք լիտրանոց բանկայի մեջ շերտերով տեղադրել լոլիկը, հետո բանջարեղենային խառնուրդը, կանաչին:

Փակել բանկան և տեղավորել սառնարանում շրջված վիճակում:

Ութ ժամ անց լոլիկները պատրաստ են:

Պատրաստել սոուս քացախով, շաքարավազով և բուսայուղով: Մատուցել սոուսի հետ: