Բաղադրամասեր

6 հատ թարմ սնկին (շամպինիոն)`

1/2 հատ ավոկադո,

1 հատ պոմիդոր,

1 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,

1 ճաշի գդալ քունջութի սերմ,

20 գ մանր սոխ,

0.3 գ կարմիր պղպեղ,

50 գ պանիր

աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Սունկը լավ լվանալ, մաքրել, վերևի մասը զգուշությամբ հեռացնել: Բանջարեղենները լվանալ, կտրատել շատ մանր խորանարդներով:

Կտրտած բանջարեղենի վրա ավելացնել սոյայի սուս, պղպեղ և աղ: ստացված զանգվածը լցնել սունկի մեջ և դնել ջեռոցը 20 րոպե: