Բաղադրամասեր
6 հատ թարմ սնկին (շամպինիոն)`
1/2 հատ ավոկադո,
1 հատ պոմիդոր,
1 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,
1 ճաշի գդալ քունջութի սերմ,
20 գ մանր սոխ,
0.3 գ կարմիր պղպեղ,
50 գ պանիր
աղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Սունկը լավ լվանալ, մաքրել, վերևի մասը զգուշությամբ հեռացնել: Բանջարեղենները լվանալ, կտրատել շատ մանր խորանարդներով:
Կտրտած բանջարեղենի վրա ավելացնել սոյայի սուս, պղպեղ և աղ: ստացված զանգվածը լցնել սունկի մեջ և դնել ջեռոցը 20 րոպե: