Բաղադրամասեր

  • 5-6 հատ միջին չափի կարտոֆիլ,

  • 400 գ տապակած բեկոն,

  • 150-200 գ քերած չեդեր (պանիր),

  • 0,5 գլուխ սոխ

  • 1/2 բաժակ թթվասեր,

  • 4 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ,

  • աղ,

  • կանաչի

Պատրաստման եղանակը

  • Կտրեք երկու կողմերից կարտոֆիլը ոչ մեծ կտորների, որպեսզի այն ուղիղ կանգնի։ Այնուհետև օգտագործեք դանակ, որպեսզի յուրաքանչյուրում անեք ոչ այդքան մեծ կոն, կամ փոսիկ։

  • Լցրեք մի փոքր ձիթապտղի յուղ կարտոֆիլի վրա և նաև լցրեք աղ։ Ուղղահայաց դիրքում դրեք կարտոֆիլը 180 ° С ջերմության տակ, 40 րոպե։

  • Այժմ լցոնեք կարտոֆիլը բեկոնով, որից հետո մի փոքր պանիր լցրեք վերևից և եփեք ևս 10 րոպե։ Վերջին հատվածում լցրեք թթվասեր, վերևի հատվածում բեկոն, սոխ և կանաչի։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Տեխնոլոգիա