Բաղադրամասեր

  • 5 հատ կարտոֆիլին ՝

  • 200 գրամ խոզապուխտ,

  • 1 հատ միջին չափի սոխ,

  • 1 հատ կծու պղպեղ,

  • 1 հատ ձու

  • 1 ճաշի գդալ ալյուր,

  • 1 ճաշի գդալ կարագ,

  • 50 գրամ պանիր,

  • բուսայուղ,

  • աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ և չորացնել…

  • Լցոնի համար ՝ Սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։

  • Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտը ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։

  • Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։

  • Ստացված զանգվածը զգուշորեն լցնել կարտոֆիլի մեջ:

  • Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա