Բաղադրամասեր
5 հատ կարտոֆիլին ՝
200 գրամ խոզապուխտ,
1 հատ միջին չափի սոխ,
1 հատ կծու պղպեղ,
1 հատ ձու
1 ճաշի գդալ ալյուր,
1 ճաշի գդալ կարագ,
50 գրամ պանիր,
բուսայուղ,
աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ և չորացնել…
Լցոնի համար ՝ Սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։
Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտը ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։
Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։
Ստացված զանգվածը զգուշորեն լցնել կարտոֆիլի մեջ:
Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։