Բաղադրամասեր
6 հատ կարտոֆիլ,
1 հատ սոխ,
Համեմ 150 գրամ,
խոզապուխտ,
Աղ,
Բուսայուղ,
1 ճաշի գդալ կարագ,
1 հատ կծու պղպեղ,
50 գրամ պանիր,
1 ճաշի գդալ ալյուր,
1 հատ ձու
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը լվանալ ու կեղևազատել։ Սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։ Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտը ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։ Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։ Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։