Բաղադրամասեր

6 հատ կարտոֆիլ,

1 հատ սոխ,

Համեմ 150 գրամ,

խոզապուխտ,

Աղ,

Բուսայուղ,

1 ճաշի գդալ կարագ,

1 հատ կծու պղպեղ,

50 գրամ պանիր,

1 ճաշի գդալ ալյուր,

1 հատ ձու

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը լվանալ ու կեղևազատել։ Սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։ Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտը ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։ Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։ Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։