Բաղադրամասեր

միջին մեծության ծաղկակաղամբ - 1 հատ

մսով խճողակ - 250 գր

ձու - 1 հատ

սոխ - 1 գլուխ

սխտոր - 2 պճեղ

քերած պանիր - 1 բաժակ

թթվասեր - 3 ճգ

աղ, համեմունքներ:

Պատրաստման եղանակը

Ծաղկակաղամբը ամբողջական վիճակում 1-2 րոպե եփել եռացող ջրում, ապա թողնել սառչ, ապա շրջել և մսով ֆարշը խիտ լցնել ծաղկաբույլերի միջև:

Լցոնած ծաղկակաղամբը դնել թավայի մեջ, վրան թթվասեր քսել, քերած պանիր շաղ տալ և տապակել ջեռոցում 30-40 րոպե, մինչև ֆարշը պատրաստ լինի: