Բաղադրամասեր

  • 80 գ բրձին՝

  • 50 գ հալած յուղ,

  • 80 գ լավաշ,

  • աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Բրինձը եփել մինչև կիսաեփ վիճակը։ Լայն կաթսայի յուղ գցած հատակին դնել լավաշի կտորներ, լցնել կիսաեփ բրինձը, իսկ դրա վրայից հալեցրած յուղը:

  • Կաթսան կիպ ծածկել և դնել մարմանղ կրակին մինչև պատրաստ լինելը:

  • Փլավը մատուցել ափսեում, շուրջը շարել տապակած լավաշը:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում