Բաղադրամասեր
1 լավաշին՝
100 գ երշիկ,
100 գ խոզապուխտ,
2 պոմիդոր,
3-5 հատ սունկ,
200 գ քերած պանիր,
1/2 հատ քաղցր պղպեղ և սոխ,
1 թթու վարունգ,
Կետչուպ կամ տոմատի սոուս
8 հատ շերտով խոզապուխտ,
աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Լավաշը բացել և վրան քսել 150 գ պանիր, վրան լցնել մանր կտրտած երշիկ, խոզապուխտ, պոմիդոր, սոխ, քաղցր պղպեղ, թթու վարունգ, սունկ և մաղադանոս և կետչուպ:
Մնացած պանիրը լցնել այդ ամենի վրա: Լավաշը փաթաթել ռուլետի նման և վրան դնել շերտով խոզապուխտը: Այն դնել ֆոլգայի կամ պերգամինի թղթի մեջ և դնել ջեռոցը 15 -20 րոպե: