Բաղադրամասեր

կլորավուն կտրվածքով լավաշ,

երշիկ (ցանկալի է ապխտած),

սունկ,

պանիր,

մաղադանոս,

կետչուպ,

մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Փռում եք լավաշը, այն պատում մայոնեզով, հետո քսում կետչուպ և սկսում խմորի վրա շարել բոլոր բաղադրիչները հերթով: Կլորավուն կտրատում եք երշիկը, որ հետո ավելի հեշտ ու համաչափ կարողանաք տարածել խմորի վրա:

Կտրատելուց հետո շարել խմորի վրա, հետո անցնել նույն գործընթացին սնկի համար: Ընտրեք մի քանի տեսակի սունկ, որպեսզի կարողանաք համային հետաքրքիր միքս ստանալ: Սունկն էլ շերտատելուց հետո նորից շարեք վրան, ավելացրեք քերած պանիր (ցանկալի է մի փոքր կոշտ): Համը ավելի ախորժելի դարձնելու համար համեմեք կտրատած մաղադանոսով, հետո նորից պանրի շերտ ավելացրեք ու լավ պատեք կետչուպով:

Ահա եւ վերջ: Խոստովանեք, որ և արագ է, և արդեն իսկ ախորժելի տեսք ունի: Մնում է միայն դնել ջեռոց: Պահեք այնտեղ, քանի դեռ բոլոր բաղադրիչները չեն եփվել: