Բաղադրամասեր
ոչխարի միս - 800 գր,
սոխ - 4 գլուխ,
կարտոֆիլ - 300 գր,
չաման - 3 գր,
ձու - 5 հատ,
ալյուր - 1 կգ,
լոլիկ - 150 գր,
գազար - 150 գր,
չիլի պղպեղ`- 1 հատ,
աղ,
սխտոր
Պատրաստման եղանակը
Ոչխարի միսը լվանալ և շարել ամանի մեջ, ավելացնել կտրատած սոխն ու չամանը: Ավելացնել 1 բաժակ ջուր ու դնել կրակին:Մի փոքր եփվելուց հետո ավելացրեք 2,5 լիտր ջուր և թողեք կրակին: Երբ միսը գրեթե պատրաստ լինի ավելացնել կտրատած բանջարեղենը` կարտոֆիլը, պղպեղը, գազարը, լոլիկը:
Պատրաստել խմորը։
Ալյուրին ավելացնել, ձուն, աղ և մի բաժակ ջուր: Լավ խառնել:
Խմորը երկարությամբ կտրատել, ալյուրով պատել և խաշել: Հանել ջուրը եռալուց 3 րոպե հետո: Ամանի մեջ տեղավորել ոչարի մսով սոուսը և լապշան: