Բաղադրամասեր
Կոկոսի քերուկ – 70 գրամ
Խտացրած կաթ – 400 գ
Կարագ – 300 գ
Սպիտակ շոկոլադ – 300 գ
Պատրաստման եղանակը
Կարագը և շոկոլադը հալեցնել և խառնել:
Կարելի է հալեցնել թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի չվառվի:
Հետո ավելացնել խտացրած կաթը և բոլորը միասին լավ խառնել:
Ստացված կրեմի մեջ լցնել կոկոսի քերուկը և նորից լավ խառնել:
Պատրաստի Raffaello կրեմը լցնել ապակե բանկայի մեջ և դնել սառնարանում: Կրեմը թողնել սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընացքում: