Բաղադրամասեր

600 գ տավարի մսին՝

2 հատ լոլիկ,

5 հատ թթու դրած բանջարեղեն,

12 հատ առանց կորիզի ձիթապտուղ,

200 գ շվեցարական պանիր,

5 ճաշի գդալ կետչուպ,

5 ճաշի գդալ մայոնեզ,

4 հատ դոկա հաց,

աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Միսը աղալ, ստանալ ֆարշ և տապակել մինչը սև կեղևի առաջանալը։ Հացը բաժանել 2 մասի, առաջին շերտի վրա բաղադրամասերը շարել հետևյալ հերթականույամբ. կտրատած լոլիկ, կոտլետները, թթու դրած բանջարեղենները և ձիթապտղի հատիկներ, մայոնեզ՝ կետչուպի հետ խառնաց, փակել հացի կտորով:

Դնել ամանի մեջ և սեխմած վիճակում դնել ջեռոցը: Եփել մինչ պանիրի հալվելը: