Բաղադրամասեր
600 գ տավարի մսին՝
2 հատ լոլիկ,
5 հատ թթու դրած բանջարեղեն,
12 հատ առանց կորիզի ձիթապտուղ,
200 գ շվեցարական պանիր,
5 ճաշի գդալ կետչուպ,
5 ճաշի գդալ մայոնեզ,
4 հատ դոկա հաց,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Միսը աղալ, ստանալ ֆարշ և տապակել մինչը սև կեղևի առաջանալը։ Հացը բաժանել 2 մասի, առաջին շերտի վրա բաղադրամասերը շարել հետևյալ հերթականույամբ. կտրատած լոլիկ, կոտլետները, թթու դրած բանջարեղենները և ձիթապտղի հատիկներ, մայոնեզ՝ կետչուպի հետ խառնաց, փակել հացի կտորով:
Դնել ամանի մեջ և սեխմած վիճակում դնել ջեռոցը: Եփել մինչ պանիրի հալվելը: