Բաղադրամասեր

  • 600 գ տավարի մսին՝

  • 2 հատ լոլիկ,

  • 5 հատ թթու դրած բանջարեղեն,

  • 12 հատ առանց կորիզի ձիթապտուղ,

  • 200 գ շվեցարական պանիր,

  • 5 ճաշի գդալ կետչուպ,

  • 5 ճաշի գդալ մայոնեզ,

  • 4 հատ դոկա հաց,

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Միսը աղալ, ստանալ ֆարշ և տապակել մինչը սև կեղևի առաջանալը։ Հացը բաժանել 2 մասի, առաջին շերտի վրա բաղադրամասերը շարել հետևյալ հերթականույամբ. կտրատած լոլիկ, կոտլետները, թթու դրած բանջարեղենները և ձիթապտղի հատիկներ, մայոնեզ՝ կետչուպի հետ խառնաց, փակել հացի կտորով:

  • Դնել ամանի մեջ և սեխմած վիճակում դնել ջեռոցը: Եփել մինչ պանիրի հալվելը:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց