Կոտլետ սմբուկով

Կոտլետ սմբուկով
Կոտլետ սմբուկով
Կոտլետ սմբուկով
Կոտլետ սմբուկով

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ սմբուկին ՝ Պարմեզան պանիր – 50 գ 5. Մաղադանոս – 10 ճյուղ 7. Աղ – 1.5 թ/գ 8. Սև աղացած պղպեղ – 0.5 թ/գ

  • 1 պճեղ սխտոր,

  • 1 հատ ձու,

  • 50 գր չորահաց,

  • աղ և սև պղպեղ ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Սմբուկները լավ լվանալ, շարել տապակի մեջ և 30 րոպեով դնել նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը (սմբուկները պետք է փափկեն): Թողնել, որ սմբուկները սառչեն, մաքրել, շարել քամիչի մեջ, որպեսզի ավելորդ հյութը հոսի:

  • Մաղադանոսը մանրացնել, լցնել թասի մեջ: Սմբուկը մանրացնել, ավելացնել մաղադանոսի վրա:

  • Ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մանրացրած սխտոր, ձու և լավ խառնել: Ավելացնել չորահացը, նորից խառնել:

  • Ձևավորել կոտլետներ, թաթախել ալյուրի մեջ և 2 կողմից տապակել լավ տաքացրած բուսայուղի մեջ:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում
loading...