Բաղադրամասեր
սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ - 100 մլ,
խտացրած կաթ - 3 ճ/գդ,
շաքարավազ - 130 գր,
կարագ - 40 գր,
վանիլին - 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակը
Սերուցքը, շաքարավազը, խտացրած կաթն ու վանիլինը լցնում ենք կաթսայի մեջ և մարմանդ կրակին եռացնում: 10 րոպե անց ավելացնում ենք կարագը և խառնում: Զանգվածը պետք է խտանա:
Լցնում ենք բուսայուղապատ սիլիկոնե ձևամանի մեջ, հասցնում սենյակային ջերմաստիճանի և տեղափոխում սառնարան (անհրաժեշտության դեպքում նաև սառցարան):