Բաղադրամասեր

Կտրոն – 2 հատ,

Ձու – 2 հատ,

Կարագ – 40 գ,

Շաքարավազ – 100 գ,

Վանիլին՝ ըստ ցանկության,

Պատրաստման եղանակը

Կիտրոնը կեղևազրկել (կեղևի մի մասը կարելի է քերել մանր քերիչով և ավելացնել կրեմի մեջ՝ բույրի համար), քամել հյութը, խառնել շաքարավազի հետ՝ մինչև վերջինի լրիվ հալչելը:

Փորձել: Եթե շաքարավազը բավարար չէ, ավելացնել:

Ձվերն առանձին հարել (ավելի լավ է ձեռքով, ոչ թե հարիչով), անցկացնել մաղի միջով, ավելացնել կիտրոնը հյութը շաքարավազով:

Նորից լավ խառնել, թողնել, որ կրեմը հանգստանա 20 րոպե:

Ստացված զանգվածը լցնել թասի մեջ, ավելացնել կարագ և եփել մինչև պնդանալը: Չմոռանալ խառնել զանգվածը եփելու ժամանակ:

Պատրաստի կրեմը լցնել բաժակների մեջ և մատուցել: