Բաղադրամասեր
7 հատ ձու,
1.5 բաժակ շաքարավազ,
1 ճաշի գդալ մեղր,
0.5 թեյի գդալ սոդա,
2-3 բաժակ ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար ու լավ ահրել: Թխել ջեռոցում 200 աստիճանի տակ:
Խմորը բաժանել 2 մասի:
7 հատ ձու,
1.5 բաժակ շաքարավազ,
1 ճաշի գդալ մեղր,
0.5 թեյի գդալ սոդա,
2-3 բաժակ ալյուր
Բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար ու լավ ահրել: Թխել ջեռոցում 200 աստիճանի տակ:
Խմորը բաժանել 2 մասի: