Բաղադրամասեր
½ բաժակ ցորենի ալյուր,
4 թեյի գդալ թթվասեր,
2 թեյի գդալ կարագ,
6 ճաշի գդալ շաքարավազ,
2 հատ ձու,
4 ճաշի գդալ կակաո
կես թեյի գդալ սոդա
չամիչ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կարագը դնել բաժակի մեջ և դնել միկրոալիքային վառարանը 10 վայրկյան:
Ավելացնել շաքարավազ, թթվասեր և հարել:
Ձուն կոտրել, խառնել կակոի հետ և ավելացնել բաժակի մեջ:
Ալյուրը խառնել սոդայի հետ, վրան ավելացնել չամիչ՝ ըստ ճաշակի, լցնել բաժակի մեջ, խառնել և դնել միկրոալիքային վառարանը 3 - 5 րոպե: