Բաղադրամասեր

  • Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի,

  • Տապակած կծու պղպեղ,

  • 300 գ պանիր,

  • 100 գ կարագ,

  • 20 գ սխտոր

Պատրաստման եղանակը

  • Պանիրը քերել: Ավելացնել սխտորը և մայոնեզը ու ստացված զանգվածը դնել սառնարան:

  • Տոստի հացերը երկու կողմով կարագով տապակել, թաթախել մի կտորը կծու պղպեղով և սխտորով համեմված պանրի մեջ, մյուս կտորով փակել այն:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ