Բաղադրամասեր
սպիտակ եւ կարմիր կաղամբ,
թարմ վարունգ,
յոգուրտ,
պահածոյացված ոլոռ,
մանանեխի հատիկներ,
թթվասեր կամ մայոնեզ
սամիթ
Պատրաստման եղանակը
Երկու տեսակի կաղամբը պետք է լվանալ եւ մանր կրտարել։ Այնուհետեւ կարմիր եւ սպիտակ կաղամբները անհրաժեշտ է խառնել եւ համեմել աղով։
։ Հաջորդիվ հարկավոր է բարակ շերտերով կտրատել վարունգը եւ ոլոռի հետ ավելացնել կաղամբի վրա։
Այնուհետեւ պետք է պատրաստել սոուսը. հարկավոր է խառնել մանանեխը, թթվասերը եւ յոգուրտը։
Ի դեպ, յոգուրտի եւ թթվասերի փոխարեն կարելի է բուսական յուղ ավելացնել, բայց առաջին տարբերակով աղցանն ավելի համեղ կստացվի։
Սոուսը աղցանամանի մեջ ավելացնելուց հետո կարելի է համտեսել։