Բաղադրամասեր
200 գ ոչխարի մսին՝
75 գ գլուխ սոխ,
25 գ նռան հյութ կամ 80 գ նռան հատիկ,
աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Յուղոտ ոչխարի կրծրամիսը կամ մեջքամիսը մանր կտրտել, կիսախորովել, դնել կաթսայի մեջ, վրան ցանել աղ, պղպեղ և խորովել:
Պատրաստի մսի վրա ավելացնել օղակներով կտրտած գլուխ սոխ և 5 րոպե շարունակել խորովել: Դրանից հետո վրան լցնել թարմ նռան հյութ, խառնել և խորովածը վերցնել կրակի վրայից:
Խորովածը մատուցել վրան նռան հատիկ կամ մաղադանոս ցանած: