Բաղադրամասեր

  • 200 գ ոչխարի մսին՝

  • 75 գ գլուխ սոխ,

  • 25 գ նռան հյութ կամ 80 գ նռան հատիկ,

  • աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Յուղոտ ոչխարի կրծրամիսը կամ մեջքամիսը մանր կտրտել, կիսախորովել, դնել կաթսայի մեջ, վրան ցանել աղ, պղպեղ և խորովել:

  • Պատրաստի մսի վրա ավելացնել օղակներով կտրտած գլուխ սոխ և 5 րոպե շարունակել խորովել: Դրանից հետո վրան լցնել թարմ նռան հյութ, խառնել և խորովածը վերցնել կրակի վրայից:

  • Խորովածը մատուցել վրան նռան հատիկ կամ մաղադանոս ցանած:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ