Բաղադրամասեր
Ձու – 3 հատ
Կաթ – 2 ճ/գ
Կարագ
Լոլիկ
Խոզապուխտ
Պանիր
Սև աղացած պղպեղ
Աղ
Պատրաստման եղանակը
Կաթը և ձվերը հարել, պղպեղ ցանել, մի փոքր աղ անել: Խոզապուխտը և լոլիկը կտրատել, իսկ պանիրը քերել:
Կարագով տապակել խառնուրդի 2/3-ը, վրան շարել միջուկը: Թողնել ձվածեղը մի փոքր կարմրի և փաթաթել դեպի կենտրոն:
Տեղափոխել ձվածեղը դեպի կենտրոն, իսկ ազատված տեղում լցնել ձվածեղային զանգվածը, տապակել մինչև կարմրի, այնուհետև ամբողջովին փաթաթել և տալ ռուլետի տեսք: Ռուլետն անմիջապես կտրատել և մատուցել տաք վիճակում: