Բաղադրամասեր

  • 5 հատ կարտոֆիլ,

  • 200 գրամ բեկոն,

  • 50 գրամ պանիր,

  • սամիթ,

  • աղ

Պատրաստման եղանակը

  • Կարտոֆիլը խաշել, կեղևազատել, շերտավոր կտրվել:

  • Արանքներում շարել բեկոնը, աղ, պղպեղ անել:

  • Փաթաթել ֆոլգայիի մեջ, դնել ջեռոց: 10 րոպե անց հանել, պանիրը ավելացնել, մի քանի րոպե էլ թողնել ջեռոցում ու հանել: Մատուցել սամիթով:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Տեխնոլոգիա
Սարքավորում