Բաղադրամասեր

  • 150 գ կաքավին՝

  • 10 գ կարագ,

  • 3 գ քացախ,

  • 10 գ խաղող,

  • աղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Կաքավի նախապատրաստած միսը լվանալ, անձեռոցիկով ցամաքեցնել, աղ ցանել, կուրծքը երկու-երեք տեղ դանակով ծակել, անցկացնել շամփուրին և թեժ կրակով (առանց բոցի) խորովել, պարբերաբար շամփուրը պտտել և կաքավի վրա քսել քացախի հետ խառնած կարագ։

  • Կաքավը մատուցել սկուտեղում, զարդարել մաղադանոսով, կարելի է աոանձին մատուցել խաղող։

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ