Բաղադրամասեր
150 գ ճուտին՝
200 գ կանաչ լոբի,
20 գ գլուխ սոխ,
25 գ հալած յուղ,
50 գ մածուն,
5 գ շաքար,
0,02 գ զաֆրան,
0,5 գ դարչին,
աղը,մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի։
Պատրաստման եղանակը
Կանաչ լոբին ընտրել, թելերը հեռացնել, ծղոտաձև կտրտել և լցնել կաթսան, ավելացնել յուղ, մի քիչ ջուր, և մարմանդ կրակով խաշել, որից հետո ավելացնել սոխառած։
Նախապատրաստած ճուտը կտրտել մանր կտորներով, փոխադրել լոբոու կաթսան, ծածկել և խաշել մինչև պատրաստ լինելը: Բորանին մատուցել ափսեով, զարդարել մաղադանոսով, աոանձին մատուցել մածնով և շաքարած դարչինով զաֆրան:
ճուտը կտրտել մանր կտորներով, փոխադրել լոբու կաթսան, ծածկել և խաշել մինչև պատրաստ լինելը: Բորանին մատուցել ափսեով, զարդարել մաղադանոսով, աոանձին մատուցել մածունով և շաքարած դարչինով զաֆրան: